Ydelse:

GDPR Hjælp

GDPR-hjælp på abonnement.
Vi gør behandling af persondata simpelt for dig.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, så har vi en løsning til dig.
Få adgang til landets førende compliance-eksperter til overskuelige priser.

Skabeloner til alle behov.
Skabeloner til alle behov.
Afrapportering
Afrapportering.
Kortlægning af persondata
Kortlægning af persondata.
Intelligent risikovurdering.
Intelligent risikovurdering.
Kontroller
Kontroller.
Mailsupport
Mailsupport.

Har du brug for hjælp til at få styr på GDPR?

 

Så er du ikke alene.

Vi har sammensat et fuldt complianceforløb, der dækker hele processen med at skabe overblik over datahåndtering, persondatapolitik og IT-sikkerhed – så I kan komme i mål med dataforordningen på 30 dage.

Vi starter med en ½-dags-workshop i jeres virksomhed, hvor vi gennemgår processen og sikrer, at I er godt i gang med det arbejde, I skal udføre. Mens I arbejder med forretningsgange og politikker, kan I trække på vores hjælp telefonisk, hvis der opstår udfordringer.

Vi runder forløbet af også med en ½-dags-workshop i jeres virksomhed, hvor vi gennemgår det videre arbejde med audit og kontrol af jeres håndtering af persondata.

Under forløbet udvikles følgende dokumentation og procedurer:

  • Udarbejdelse af risikoanalyse for virksomhedens persondatahåndtering.
  • Artikel 30 fortegnelse over kategorier af persondata, behandlingsgrundlag, opbevaring.
  • Dokumentation af processer og IT-systemer, IT-sikkerhed, cookies.
  • Politikker for intern/ekstern datahåndtering, samtykkeerklæringer m.v.
  • Dataansvarlige og databehandlere, krav til databehandleraftaler, overførsler til tredjelande.
  • Udarbejdelse af procedurer omkring anmeldelse af databrud, håndtering af den registreredes rettigheder og samarbejdet med Datatilsynet.
  • Udarbejdelse af årshjul for audit og rapportering.

 

Adgang til ControlGDPR – specialdesignet software til persondatahåndtering

Som en del af forløbet har I gratis adgang til vores IT-platform, ControlGDPR, som leder jer igennem arbejdet med at overholde lovgivningen. ControlGDPR kan benyttes i jeres løbende GDPR compliancearbejde. Platformen giver overblik over jeres persondatahåndteringsprocesser, så I nemt kan imødekomme anmodninger fra registrerede personer og dokumentere jeres overholdelse af lovgivningen over for Datatilsynet.

Pris (engangsbeløb): 29.990,-

Implementeringsforløb

Efterfølgende proces:

Rådgivning

Vi har løbende sparring med vores kunder, når de har brug for det. Det er her, vi skiller os ud fra de andre. Vi prioriterer dette punkt højt fordi vores erfaring er, at vores kunder sætter stor pris på, at vi altid er der, når de har behovet. Det gælder både i forhold til paragraffer, men også praktisk hjælp både med it og organisatoriske spørgsmål. Vi er der for jer hele vejen.

Tilsyn

For at give jer maksimal ro i maven og konkrete to-do lister, som I kan arbejde videre med, laver vi årlige eller halvårlige tilsyn. Det gør vi fysisk. Vi kommer ud til jer og gennemgår relevante emner. Vi ser det som afgørende for at sikre jeres complianceniveau og samtidig øge awarness hos jeres medarbejdere.

Årlig rapport

Ud fra vores løbende rådgivning, statusmøder og tilsyn, udarbejder vi rapporter. Dem kan I bruge som et konkret værktøj til at pejle efter. De indeholder både anbefalinger og risikoniveau.

Rapportering til ledelsen

Den årlige rapport giver også et godt udgangspunkt til at sparre med og informere den øverste ledelse. Vi fremlægger meget gerne vores anbefalinger og GDPR-status til bestyrelsen.
2.995

kr. pr. måned.

Benene på jorden

Hotline – 1 time pr. måned


10% Rabat på GDPR kurser udbudt af DPO Danmark ApS


Adgang til ControlGDPR


1 x årlig status/sparringsmøde


Reaktionstid: Maks 12 timer

5.495

kr. pr. måned.

Ro i maven

Hotline – 2 timer pr. måned


15% Rabat på GDPR kurser udbudt af DPO Danmark ApS


Adgang til ControlGDPR


Adgang til Databehandleraudit-modul


1 x årlig status/sparringsmøde


Reaktionstid: Maks 6 timer

11.995

kr. pr. måned.

Zen

Hotline – ubegrænset


25% Rabat på GDPR kurser udbudt af DPO Danmark ApS


Adgang til ControlGDPR


Medlemskab af DPO DKs netværk


Adgang til Databehandleraudit-modul


2 x status/sparringsmøde


Halvårligt tilsyn


Rapport til bestyrelsen


Reaktionstid: Maks 4 timer

Book møde

Book et møde med Michael eller en af vores konsulenter, til en snak om persondatasikkerhed i jeres virksomhed.

Michael DPO Danmar, GDPR support, DPO, persondata

Relaterede artikler: