Ydelse:

GDPR Iværksætter

Skabeloner til alle behov.
Skabeloner til alle behov.
Afrapportering
Afrapportering.
Kortlægning af persondata
Kortlægning af persondata.
Intelligent risikovurdering.
Intelligent risikovurdering.
Kontroller
Kontroller.
Mailsupport
Mailsupport.

GDPR-rådgivning – så du kan fokusere på at få din forretning i gang!

Som ny iværksætter er der tusind ting at huske, tage sig af, etablere og forstå. Du har helt sikkert mest energi på at arbejde med dit produkt, din ide, og få det godt ud over rampen – og det kan vi godt forstå!

GDPR og håndtering af følsomme personoplysninger er ikke det nemmeste eller mest spændende for alle at kaste sig over – men det er ikke desto mindre en meget vigtig del af din forretning. Og du behøver ikke være alene om det, for vi har sammensat et GDPR forløb præcis til dig, der er iværksætter – til en fair og gennemskuelig pris.

Med GDPR for iværksættere har du et helt hold af specialister ved din side – og vi klæder dig godt og grundigt på i forhold til, hvordan du skal håndtere persondataforordningen i din virksomhed. Vi er nemlig vilde med GDPR, og vi snakker GDPR, så alle kan være med. Vi arbejder ud fra en holdning om, at gøre det komplicerede og komplekse så enkelt og brugbart for dig.

Holdet består af jurister, DPO´er (data protection officers) og IT specialister – det betyder, vi kommer hele vejen rundt.

Lovgivningen omkring databeskyttelse, persondataforordningen, kræver at alle virksomheder, store som små, har helt styr på at håndtere persondata. Der er ingen vej uden om, for kravene til databeskyttelse bliver bestemt ikke mindre i fremtiden.
Derfor er det nødvendigt, at få helt styr på den del af din forretning helt fra starten – det sparer dig både for tid, penge og bekymringer, så du får ro i maven.

Vi har prøvet det mange gange før, og derfor ved vi selvfølgelig også, at ikke to virksomheder er ens. Vi sætter os grundigt ind i netop din virksomhed, og tager udgangspunkt i, hvor du er i forhold til GDPR lige nu.

Processen

GDPR Iværksætter forløbet består af en workshop, hvor vi tager dig godt igennem følgende punkter, så du får både viden, overblik og en masse konkrete skabeloner og værktøjer til dit GDPR arbejde.

  • lovgivning af persondata, fx håndtering af persondata, behandlingsgrundlag og opbevaring

  • at finde evt sårbare steder i jeres håndtering af persondata

  • at lave procedurer til anmeldelse af databrud

  • at håndtere registreredes rettigheder og samarbejdet med Datatilsynet

  • hvordan I dokumenterer processer, IT-systemer, IT-sikkerhed og cookies

  • at lave politikker for jeres interne og eksterne håndtering af data

  • hvordan I laver korrekte samtykkeerklæringer

  • at lave årshjul for audit og rapportering

Du har desuden 3 måneders ubegrænset adgang til vores GDPR hotline, hvor du hurtigt og nemt kan få svar på dine spørgsmål

Book møde

Book et møde med Michael eller en af vores konsulenter, til en snak om persondatasikkerhed i jeres virksomhed.

    Se hvordan vi behandler personoplysninger, dine rettigheder og hvordan du bruger dem i vores  ”privatlivspolitik” og “cookiepolitik”.