Cookie- og privatlivspolitik

Privatliv og dine rettigheder

Datasikkerhed er meget vigtigt for os hos DPO-Danmark. Vi indsamler derfor kun de oplysninger, som er nødvendige for vores virksomhed, og vi sletter oplysningerne, så snart de ikke længere er relevante. Personoplysningerne bruges til at sikre dig en god brugeroplevelse samt til markedsføring i forbindelse med vores ydelser. På vores hjemmeside indsamler vi data på følgende måde:

  • Via nyhedsbrevsformular
  • Via ”book møde-formular”
  • Via hjemmesidecookies (se specifik cookiepolitik længere nede i politikken)

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Kontraktretlig hjemmel, databeskyttelsesforordningen artikel 6, 1(b), når du tilmelder dig ”book møde-formularen”, da dette møde betragtes som foranstaltninger, som træffes efter din anmodning med henblik på at indgå en kontrakt.
  • Samtykke, databeskyttelsesforordningen artikel 6, 1(a), ved tilmelding til nyhedsbreve.

Er vores behandling af dine personoplysninger, baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt, og til enhver tid kan trækkes tilbage.

Hvis du vælger at trække samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke, og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Du kan læse mere omkring samtykke på Datatilsynets hjemmeside, her.

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden

  • Almindelige personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev samt ”book møde formular”

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med fortrolighed og adgang til personoplysninger sker på et arbejdsbetinget behov.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger i det relevante tidsrum. Det vil sige, at vi sletter oplysninger, så snart oplysningerne ikke længere er relevante. Vi vil oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på dataminimering, når vi skal fastlægge, hvor længe dine personoplysninger vil blive opbevaret.


Dine rettigheder

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

  • I særlige tilfælde har du ret få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.

Cookies

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Vi gemmer cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Klik her for at se hvordan du sletter cookies

Klik her for at ændre dit cookies-samtykke.

Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site


Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her ved at fravælge “statistik” her.

Cookie-deklaration og detaljer

Du kan se cookie-deklarationen og detaljer om cookies ved at trykke her.


Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges til at få hjemmesiden til at fungere. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.

Kontakt

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon 77 34 17 34 eller e-mail mni@DPO-Danmark.dk

Ønsker du at klage over DPO-DANMARK’s behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til den danske tilsynsmyndighed Datatilsynet på telefon 33 19 32 00, på e-mail dt@datatilsynet.dk eller fysisk på adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Opdatering af denne politik

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Denne politik er senest opdateret den 17. januar 2020

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med kontaktinformation.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mni@dpo-danmark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
DPO Danmark